Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Werkplaats voor onderhoud en reparatie

Vakkundige reparatie in een professionele werkplaats

De werkplaatsen van Bike Totaal fietsenwinkels

Is uw fiets kapot? Laat hem vakkundig repareren bij Bike Totaal. De moderne werkplaats voldoet aan strenge milieu-eisen. Daarnaast zijn de vakmensen in de winkels getraind om kleine beginnende gebreken aan uw fiets op te merken. Zo voorkomt u dure reparaties.

Geef uw fiets regelmatig een onderhoudsbeurt. Zo blijft u langer veilig en comfortabel fietsen. Ook belangrijk in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant. Neem contact op met de winkel om een afspraak te maken. Heeft u een Bike Totaal fietspaspoort? Dan ontvangt u automatisch (per e-mail) uitnodigingen voor de servicebeurten.

Reparatie? Met een leenfiets blijft u mobiel!

Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo'n ingrijpende reparatie staat bij Bike Totaal een goede leenfiets voor u klaar. Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Én u kunt de auto laten staan.

Tips voor het onderhouden van uw fiets

U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij de Bike Totaal vakman kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen. Wij geven u graag advies.

Controleer zelf uw fiets

  • Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Als er iets verbogen is, kunt u het beter vervangen. Door terugbuigen wordt het materiaal meestal iets zwakker.
  • Controleer of bewegende delen piepen of speling vertonen.
  • Is de bandenspanning in orde, zit er voldoende profiel op de band en zitten er geen slagen in het wiel?
  • Werkt de verlichting nog wel goed?

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen